από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- πράσα κομμένες σε ροδέλες
- κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- μια σκελίδα σκόρδο
- λάδι
- 2-3 κουταλιές σόγια
- φασολάκια φρέσκα
- κουνουπίδι φουντίτσες
- μπρόκολο σε φουντίτσες
- λάχανο χοντροκομμένο
- μανιτάρια
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνω λίγο λάδι και ρίχνω το σκόρδο το οποίο το αφαιρώ μόλις αλλάξει χρώμα.Το χρησιμοποιώ για να πάρει μυρωδιά το λάδι.
Ρίχνω τα λαχανικά και τα ανακατεύω συνεχώς μέχρι να μαραθούν.
Όταν τα δούμε να μαραίνονται ρίχνουμε την σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να σωθεί.
Τα λαχανικά μας έτοιμα.
Υλικά
- καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- πράσα κομμένες σε ροδέλες
- κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- μια σκελίδα σκόρδο
- λάδι
- 2-3 κουταλιές σόγια
- φασολάκια φρέσκα
- κουνουπίδι φουντίτσες
- μπρόκολο σε φουντίτσες
- λάχανο χοντροκομμένο
- μανιτάρια
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνω λίγο λάδι και ρίχνω το σκόρδο το οποίο το αφαιρώ μόλις αλλάξει χρώμα.Το χρησιμοποιώ για να πάρει μυρωδιά το λάδι.
Ρίχνω τα λαχανικά και τα ανακατεύω συνεχώς μέχρι να μαραθούν.
Όταν τα δούμε να μαραίνονται ρίχνουμε την σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να σωθεί.
Τα λαχανικά μας έτοιμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου