από την Tasia Liatou
Υλικά
- 3 χούφτες άνθη πορτοκαλιάς
- 1 κιλό τσίπουρο χωρίς
γλυκάνισο
Για το σιρόπι
- 1 κιλό ζάχαρη
- 1 κιλό νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε τα άνθη μαζί με το τσίπουρο σε γυάλινο βάζο για 4
μέρες στο ψυγείο .....
κατόπιν τα σουρώνουμε και στύβουμε τα άνθη για να βγάλουν
το άρωμα τους ετοιμάζουμε ένα σιρόπι με την ζάχαρη και το νερό.
Μόλις παγώσει προσθέτουμε το τσίπουρο ανακατεύουμε
καλά το σουρώνουμε και το βάζουμε σε γυάλινο μπουκάλι.......
.καλή επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου