Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΣΑΡΔΕΛΛΕΣ ΡΙΓΑΝΑΤΕΣ

από την Θεοδώρα Τριφύλλη

Υλικά

- σαρδέλες
- λάδι
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- λεμόνι (προαιρετικά)


Εκτέλεση

Αφαιρούμε τα κεφάλια και εντόσθια από τις σαρδέλες.
Τις πλένουμε και τις αλατοπιπερώνουμε.
Τις απλώνουμε σε ένα ταψάκι ρίχνουμε λάδι και τις πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Αν θέλουμε ρίχνουμε κι λεμόνι..
.Προσωπικά τις  βάζω σκέτες και το λεμόνι αφού ψηθούν.
Τις ψήνω στον φούρνο στους 200 βαθμούς.

Μονάδες 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου