Υλικά για τη γέμιση
- 700 γρ μανιτάρια
portobello
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 250 γρ μπέικον
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 1 αυγό
- 1 κρέμα γάλακτος
- 200 γρ κασέρι τριμμένο
- 200 γρ γραβιέρα
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 250 γρ μπέικον
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 1 αυγό
- 1 κρέμα γάλακτος
- 200 γρ κασέρι τριμμένο
- 200 γρ γραβιέρα
Για το φύλλο
- 500 γρ αλεύρι μαλακό
- χλιαρό νερό
- ξύδι
- λάδι
- αλάτι .
Κόβουμε τα μανιτάρια , το κρεμμύδι , τα σκόρδα και το μπέικον και τα τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι και σβήνουμε με κρασί . Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε με μια πιατέλα και ρίχνουμε τα τυριά , το αυγό χτυπημένο και την κρέμα γάλακτος .
Ανοίγουμε φύλλο χωριάτικο
Τα υπόλοιπα γνωστά .
Στρώνουμε κάτω φύλλο, ρίχνουμε γέμιση και σπάμε και ζυμαράκι μέσα στη γέμιση .
Πάνω
φύλλο, λαδώνουμε και στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου