Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ

από την ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
Υλικά
-  500 γρ φυτική κρέμα γάλακτος 
- 1 αυγό 
-  1 κουτί γάλα εβαπορέ 
-  1 κουτί ζαχαρούχο γάλα Βλάχας
-  2 κουταλιές της σούπας νές καφέ μέσα σε ένα φλιτζάνι espresso

Εκτέλεση
 Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει σαν γιαούρτι και μετά ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε επίσης .
Βάζουμε στην κατάψυξη . Ανά μια ώρα για 3 φορές ξαναχτυπάμε το παγωτό στο μίξερ .
Η απόλυτη γεύση .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου