από την ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
Υλικά
- 500 γρ φυτική κρέμα
γάλακτος
- 1 αυγό
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα Βλάχας
- 2 κουταλιές της σούπας νές καφέ μέσα σε ένα φλιτζάνι espresso
- 1 αυγό
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα Βλάχας
- 2 κουταλιές της σούπας νές καφέ μέσα σε ένα φλιτζάνι espresso
Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει σαν γιαούρτι και μετά ρίχνουμε
τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε επίσης .
Βάζουμε στην κατάψυξη . Ανά μια ώρα για 3 φορές ξαναχτυπάμε το
παγωτό στο μίξερ .
Η απόλυτη γεύση .
Η απόλυτη γεύση .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου