από τη Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 κούπα χυμό λεμονιού
- 1 κούπα νερό
- 1/2 κούπα ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό και τη ζάχαρη, μετρώντας 5 λεπτά απ την ώρα που θα αρχίσει ο βρασμός. Βγάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι και να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Εν τω μεταξύ έχουμε πλύνει τα λεμόνια μας.
Καθαρίζουμε με τον παπατοκαθαριστή τις φλούδες και φτιάχνουμε με αυτές λιμοντσέλο.
Η συνταγή υπάρχει στο μπλοκ μας στην ενότητα ΛΙΚΕΡ
Αφού κρυώσει το σιρόπι αναμειγνύουμε με τον χυμό και βάζουμε σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο.
Όταν θέλουμε να πιούμε την λεμονάδα μας βάζουμε σε ένα ποτήρι 2 δάχτυλα χυμό και συμπληρώνουμε με κρύο νερό
Στην υγειά μας!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου