από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- 250 γρ ξερή μολοχια
- 1-2 κουταλάκια κόλιανδρο ξερό σε σκόνη.
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- μπούκοβο κουταλιά
- λάδι
- 250 γρ ξερή μολοχια
- 1-2 κουταλάκια κόλιανδρο ξερό σε σκόνη.
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- μπούκοβο κουταλιά
- λάδι
- αλατοπίπερο
- 2 κουταλιές
πελτέ.
- λεμόνι.
- Τον ζωμό από ένα κοτόπουλο που έχουμε βράσει μαζί με κρεμμύδι και αλατοπίπερο
- ρύζι γλασέ βραστό απλό για να το συνοδεύσουμε.
Η συνταγή αυτή γίνεται και με ζωμό από αρνί η μοσχάρι.
- λεμόνι.
- Τον ζωμό από ένα κοτόπουλο που έχουμε βράσει μαζί με κρεμμύδι και αλατοπίπερο
- ρύζι γλασέ βραστό απλό για να το συνοδεύσουμε.
Η συνταγή αυτή γίνεται και με ζωμό από αρνί η μοσχάρι.
Εκτέλεση
Έχουμε βράσει το κοτόπουλο και το αφήνουμε στην άκρη.
Ρίχνουμε μέσα στον ζωμό πρώτα το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα, αφήνοντας να βράσουν μαζί για 10-15 λεπτά.
Σερβίρουμε φτιάχνοντας ένα βουναλάκι από λευκό ρύζι και ρίχνουμε από πάνω την ζεστή μολοχια και ένα κομμάτι κοτόπουλου (η κρέας)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου