από την Ioanna Zagkla
Υλικά
Υλικά
- 500 γρ. αλεύρι
- 500 γρ. τυρί φέτα
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 1 κεσεδάκι (μεζούρα) λαδάκι, έβαλα ελαιόλαδο αλλά αν θέλετε βάζετε και σπορέλαιο
- 2 αυγά
- 500 γρ. τυρί φέτα
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 1 κεσεδάκι (μεζούρα) λαδάκι, έβαλα ελαιόλαδο αλλά αν θέλετε βάζετε και σπορέλαιο
- 2 αυγά
Εκτέλεση
Χτυπάτε τ' αβγά σε μια μπασίνα και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το αλεύρι κοσκινισμένο με μπεϊκιν αν δεν είναι από αυτά που φουσκώνουν, ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν!
Ανάβετε το φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς.
Πλάθετε τα τυροπιτάκια σας και τα τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα.
Χτυπάτε τ' αβγά σε μια μπασίνα και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το αλεύρι κοσκινισμένο με μπεϊκιν αν δεν είναι από αυτά που φουσκώνουν, ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν!
Ανάβετε το φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς.
Πλάθετε τα τυροπιτάκια σας και τα τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνετε για
20'
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου