Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΠΙΤΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗ

από την Χριστινα Τερζη

Υλικά για το φύλλο
-  ½  κουτ του γλυκού ξερή μαγιά
-  2 φλιτ  χλιαρό νερό
-   λίγο αλάτι
-   λίγο ξύδι
-   αλεύρι Κούλα όσο πάρει για  να γίνει η ζύμη μαλακιά, για  το κάθε φύλλο 250 300 γραμ 

Εκτέλεση
Ανοίγω το ζυμάρι στρογγυλό σαν ένα πιάτο και το αλείφω με σπορέλαιο το ανοίγω τραβώντας το πάνω σ ένα τραπεζομάντηλο πιάνει το φύλλο όλο το τραπέζι .
Πασπαλίζω με λάδι και τυρί φέτα γυρίζω το φύλλο σε ρολό με το τραπεζομάντηλο

Ότι πιο χοντρό ζυμάρι μείνει στην άκρη του φύλλου το αφαιρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου