από την Χριστινα Τερζη
Υλικά για το φύλλο
- ½ κουτ του γλυκού ξερή μαγιά
- 2 φλιτ χλιαρό νερό
- λίγο αλάτι
- λίγο ξύδι
- αλεύρι Κούλα όσο πάρει για να γίνει η ζύμη μαλακιά, για το κάθε φύλλο 250 300 γραμ
Εκτέλεση
Ανοίγω το ζυμάρι στρογγυλό σαν ένα πιάτο και το αλείφω με σπορέλαιο
το ανοίγω τραβώντας το πάνω σ ένα τραπεζομάντηλο πιάνει το φύλλο όλο το τραπέζι
.
Πασπαλίζω με λάδι και τυρί φέτα γυρίζω το φύλλο σε ρολό με
το τραπεζομάντηλο
Ότι πιο χοντρό ζυμάρι μείνει στην άκρη του φύλλου το αφαιρώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου