Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ


από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
- κολοκυθάκια
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 4-5 σκελίδες σκόρδου
- ελαιόλαδο
- ντομάτα τριμμένη
- μαϊντανός
- δυόσμος
- αρωματικά ξερά διάφορα (έχω ξεράνει δυόσμο, μέντα και μελισσόχορτο και τα έχω μαζί για να αρωματίζω τα φαγητά)
- αλάτι
- πιπέρι
- κόκκινη γλυκιά πάπρικα
- καυτερή πιπεριά (προαιρετικά, για μένα απαραίτητη)

Εκτέλεση
Κόβουμε σε κύβους τα κολοκυθάκια και τα βάζουμε στο ταψί. 



Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα διάφορα αρωματικά, φρέσκα και ξερά, και ανακατεύουμε με τα χέρια για να πάνε παντού.



Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την ντομάτα και το λάδι. Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς ανακατεύοντας μια-δύο φορές.
Σερβίρουμε με μια δροσερή σαλάτα και φυσικά του ταιριάζει πολύ το τζατζίκι!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου