Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ

από την Ioanna Zagkla

Υλικά
- σκόρδα
- ελαιόλαδο
- 2-3 φύλλα δάφνης
- καυτερές πιπεριές
- ξύδι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα σκόρδα και τα βάζουμε στο βάζο μαζί με μια ή δυο πιπερίτσες καυτερές.
Γεμίζουμε με λάδι να καλύπτει τα σκόρδα και  κάνουμε κονσερβοποίηση. Προσωπικά, το έκανα στη χύτρα.
Έβρασαν για 25-30 λεπτά περίπου.

Διατηρούνται φρέσκα όπως την πρώτη μέρα.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου