από την Ioanna Zagkla
Υλικά
- σκόρδα
- ελαιόλαδο
- 2-3 φύλλα δάφνης
- καυτερές πιπεριές
- ξύδι
Εκτέλεση
Υλικά
- σκόρδα
- ελαιόλαδο
- 2-3 φύλλα δάφνης
- καυτερές πιπεριές
- ξύδι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα σκόρδα και τα βάζουμε στο βάζο μαζί με μια
ή δυο πιπερίτσες καυτερές.
Γεμίζουμε με λάδι να καλύπτει τα σκόρδα και κάνουμε κονσερβοποίηση. Προσωπικά, το έκανα
στη χύτρα.
Έβρασαν για 25-30 λεπτά περίπου.
Διατηρούνται φρέσκα
όπως την πρώτη μέρα.!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου