από την Πόπη Ζακυνθινού
Υλικά
- μπουτάκια κοτόπουλου
- μανιτάρια κονσέρβας
- κρασί 1 ποτήρι
- αλάτι
- λάδι
- πιπέρι
- εστραγκόν
Εκτέλεση
Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και περνάμε το κοτόπουλο.
Ρίχνουμε τα μπαχαρικά μας
Μόλις πάρει χρώμα το σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να βράσει λίγο.
Ρίχνουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να ψηθεί σε σιγανή προσθέτοντας όποτε χρειαστεί λίγο νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου