από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αλεύρι που φουσκώνει 1 πακέτο
- κεφαλογραβιέρα τριμμένη 2 φλιτζάνια
- δυόσμο κατά βούληση
- γάλα 1 φλιτζάνι
- λάδι ηλιέλαιο 1 φλιτζάνι
- αυγά 6
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη βάζουμε τα αυγά με το λάδι και το χτυπάμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε το γάλα και σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι.
Επίσης και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
Τα ανακατεύουμε καλά και τα ρίχνουμε σε λαδωμένες μακρόστενες φόρμες.
Ψήνουμε το αλμυρό κέικ μας για 50 λεπτά με 1 ώρα στους 180 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου