από την Eleni Margel lou
Υλικά
- ξερά
φασόλια πού μούλιασαν το βράδυ σε νερό και έβρασαν για 20 λεπτά
- μούς
καπνιστής πιπεριάς (ή συνταγή είναι στα αρχεία τού blog).
- κάπαρη
- λαδόξιδο
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγη
πάπρικα για έξτρα γεύση.
- τόνος Αλλονήσου φιλέτο.
Εκτέλεση
Σε μία μεγάλη σαλατιέρα τοποθετούμε τα βρασμένα φασολάκια και τα συνδυάζουμε με τα υπόλοιπα υλικά μας.
Τρώγεται δροσερή!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου