από την Ελένη Λίζου
Υλικά
- σαρδέλες
- χοντρό αλάτι
- λευκό ξίδι
- λάδι
- λίγο σπορέλαιο
- μαύρο πιπέρι σε κόκκους
- δαφνόφυλλα
Εκτέλεση
Τις
καθαρίζουμε, τις πλένουμε, τις βάζουμε σε χοντρό αλάτι 5 ώρες. Τις ξεπλένουμε
και τις βάζουμε σε λευκό ξίδι γύρω στις 8 ώρες.
Ελαφρύ ξέπλυμα, σε τάπερο με λάδι(για να
μην παγώνει στο ψυγείο ο λάδις+λίγο σπορέλαιο) ,δαφνόφυλλα και κόκκους μαύρο
πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου