από τον Μίλτο Σουλιώτη
Ψωμένια χωνάκια γεμισμένα με φρέσκο Αιγοτύρι ανηθου και παπαρουνόσπορου!!
Γεμιστά σύκα με φρέσκο Αιγοτύρι γαρνιρισμένα με πελτέ σύκου!!!!
Πελτές σύκου
βράζουμε 4-5 φρέσκα σύκα σε μια κούπα κρασί μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε στην μέση του βρασμού γαρίφαλο και ένα κλωνάρι δεντρολίβανο και λίγο ξύδι μπαλσαμικο.
Μετά το πέρας του βρασμού 4 κουταλιές μέλι.
Μπαλάκια με φρέσκο αιγοτύρι τριγυρισμένα με μπέικον -φιστίκια-πιπέρια και μυρωδικά!!
Τηγανίζουμε το μπέικον και το πολτοποιούμε μαζί με τα φιστίκια ( Κάσιου) -τα πιπέρια και τα μυρωδικά (θυμάρι ή βασιλικό φρέσκα) ...ρολάρουμε τα μπαλάκια του τυριού στο μείγμα !!!
Φρέσκο Αιγοτύρι με πιπέρια και αποξηραμένα φρούτα, κακάο,αυγά,ζάχαρη ή μελάσσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου