Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΤΥΡΟ.......ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ

από τον Μίλτο Σουλιώτη



Ψωμένια χωνάκια γεμισμένα με φρέσκο Αιγοτύρι ανηθου και παπαρουνόσπορου!!



Γεμιστά σύκα με φρέσκο Αιγοτύρι γαρνιρισμένα με πελτέ σύκου!!!!
Πελτές σύκου 
βράζουμε 4-5 φρέσκα σύκα σε μια κούπα κρασί μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε στην μέση του βρασμού γαρίφαλο και ένα κλωνάρι δεντρολίβανο και λίγο ξύδι μπαλσαμικο.
Μετά το πέρας του βρασμού 4 κουταλιές μέλι.



Φρέσκο αιγοτύρι  με σαλάμι και μυρωδικά


Μπαλάκια με φρέσκο αιγοτύρι τριγυρισμένα με μπέικον -φιστίκια-πιπέρια και μυρωδικά!!
Τηγανίζουμε το μπέικον και το πολτοποιούμε μαζί με τα φιστίκια ( Κάσιου) -τα πιπέρια και τα μυρωδικά (θυμάρι ή βασιλικό φρέσκα) ...ρολάρουμε τα μπαλάκια του τυριού στο μείγμα !!!








Φρέσκο Αιγοτύρι με πιπέρια και αποξηραμένα φρούτα, κακάο,αυγά,ζάχαρη ή μελάσσα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου