Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ

από την Γιάννα Παρασχοπούλου

 Υλικά
- μελιτζάνες
- θυμάρι
- ελαιόλαδο
-σκόρδο

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις μελιτζάνες. Τις κόβουμε σε αρκετά μεγάλους κύβους, επειδή με το ψήσιμο θα συρρικνωθούν.


Τις βάζουμε στο ταψί και  περιχύνουμε με 4-5 κουταλιές λάδι, δεν χρειάζεται περισσότερο
.

Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς, ίσα να μαραθούν και προσθέτουμε λίγο θυμάρι και σκόρδο πολτοποιημένο.


Βγάζουμε από τον φούρνο και όταν κρυώσουν καλά τις συσκευάζουμε σε σακουλάκια. Όταν θελήσουμε να μαγειρέψουμε αφήνουμε να ξεπαγώσουν στην συντήρηση του ψυγείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου