από τον Μίλτο Σουλιώτη
Υλικά
- 500 γραμμάρια τυρί φρέσκο αιγοτύρι
- 150 ml γάλα
- 1 μέτριο-μεγάλο Avocaco, κομμένο σε μεγάλα κύβους
- 30 ml νερού
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
- ξύσμα από 2 λάιμ
- 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
- 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
- 2 φλιτζάνια μπισκότο για την βάση
- 100 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο, λιωμένο
- 150 ml γάλα
- 1 μέτριο-μεγάλο Avocaco, κομμένο σε μεγάλα κύβους
- 30 ml νερού
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
- ξύσμα από 2 λάιμ
- 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
- 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
- 2 φλιτζάνια μπισκότο για την βάση
- 100 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο, λιωμένο
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο πατάμε το μείγμα για την βάση του κέικ τυριού
Πολτοποιούμε το τυρί το αβοκάντο την ζάχαρη το χυμό λάιμ και το νερό
Στα 150 γάλατος διαλύουμε την ζελατίνα
Τα ομογενοποιούμε όλα μαζί και τα απλώνουμε πανω στην βάση μπισκότου ξύνουμε το λάιμ και τοποθετούμε την φόρμα στο ψυγείο
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο πατάμε το μείγμα για την βάση του κέικ τυριού
Πολτοποιούμε το τυρί το αβοκάντο την ζάχαρη το χυμό λάιμ και το νερό
Στα 150 γάλατος διαλύουμε την ζελατίνα
Τα ομογενοποιούμε όλα μαζί και τα απλώνουμε πανω στην βάση μπισκότου ξύνουμε το λάιμ και τοποθετούμε την φόρμα στο ψυγείο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου