Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΚΕΙΚ ΤΥΡΙΟΥ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΛΑΙΜ

από τον Μίλτο Σουλιώτη 
Υλικά
-  500 γραμμάρια τυρί φρέσκο αιγοτύρι
-  150 ml γάλα
-  1 μέτριο-μεγάλο Avocaco, κομμένο σε μεγάλα κύβους
-  30 ml νερού
-  2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
-  ξύσμα από 2 λάιμ
-  3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
-  1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
-  2 φλιτζάνια μπισκότο για την βάση
-  100 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο, λιωμένο

Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο πατάμε το μείγμα για την βάση του κέικ τυριού 
Πολτοποιούμε το τυρί το αβοκάντο την ζάχαρη το χυμό λάιμ και το νερό
Στα 150 γάλατος διαλύουμε την ζελατίνα 
Τα ομογενοποιούμε όλα μαζί και τα απλώνουμε πανω στην βάση μπισκότου ξύνουμε το λάιμ και τοποθετούμε την φόρμα στο ψυγείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου