Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ



από τον Μίλτο Σουλιώτη

Υλικά

- πατάτες
- μπέϊκον
- φύλλα φασκόμηλου
- αλάτι χοντρό




Εκτέλεση

Πλένουμε τις πατάτες με τα φλούδια και τις βάζουμε να βράσουν ελαφρώς.
Όταν κρυώσουν τις ανοίγουμε έτσι ώστε να μπορεί να χωρέσει μια φέτα μπέϊκον και ένα φυλλαράκι φασκόμηλο.
Κλείνουμε με το υλικό της <<εξόρυξης>>και τις πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι.
Τις ψήνουμε στον φούρνο μέρι να ψηθεί το μπέϊκον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου