Υλικά
-180 γραμμάρια μέλι
-σουσάμι
-αμύγδαλα ωμα χοντροκομμένα
-μούσλι
-γκότζι μπέρυ
-βούτυρο 1/4 του φλιτζανιού
-καρύδια
-ινδική καρύδα
-σουσάμι
-αμύγδαλα ωμα χοντροκομμένα
-μούσλι
-γκότζι μπέρυ
-βούτυρο 1/4 του φλιτζανιού
-καρύδια
-ινδική καρύδα
Εκτέλεση
Σε μια λαδόκολλα βάζω τα αμύγδαλα
,το σουσάμι, την ινδική
καρύδα και
τα καρύδια με το μούσλι και τα
καβουρντίζω ελαφρώς σε προθερμασμένο φούρνο
Σε ένα μεταλλικό σκεύος λιώνω το βούτυρο και το μέλι και όταν γίνουν ένα ρίχνω όλα τα καβουρντισμένα υλικά.
Γίνεται μια μάζα ομοιογενής την οποία την απλώνω σε λαδόκολλα που έχω βάλει σε ένα ορθογώνιο ταψί.
Ψήνω το μείγμα μου στους 180 βαθμούς .Στο μέσον του ψησίματος καλύπτω το ταψί με αλουμινόχαρτο για να μην μου καούν τα γκότζι μπέρυ η τα άλλα αποξηραμένα φρούτα που τυχόν έχω βάλει.
Βγάζω το ταψί από τον φούρνο και όταν κρυώσει τότε κόβω σε μακρόστενα κομμάτια την μπάρα.
Μπορώ να τις διατηρήσω σε αεροστεγές βάζο για μερικές μέρες.
Η γεύση είναι άπαικτη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου