από τον περικλη ουσαντζοπουλο
Υλικά
- 1/4 κούπας ελαιόλαδο
- 1/4 αραβοσιτέλαιο
- 1/2 γάλα
- 2 κούπες αλεύρι φαριν απ
Υλικά για πάνω από την ζύμη
- 300 γρ ντοματίνια
- 300 γρ φέτα
- 150 γρ κασέρι
- 3 κουταλιές γάλα φρέσκο
- δυόσμο
- 2 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το λάδι ,αραβοσιτέλαιο, γάλα,
αλάτι. προσθέτουμε το αλεύρι και με κυκλικές κινήσεις χωρίς να το ζυμώνουμε μέχρι
να γίνει μια μπάλα μαλακή.
Την αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα. στρώνουμε την ζύμη στο ταψί.
την καλύπτουμε με τα άλλα υλικά μαζί εκτός από τα αυγά που τα βάζουμε στο τέλος
ελαφρώς χτυπημένα.
Στρώνουμε τα ντοματίνια και πασπαλίζουμε με τυρί και δυόσμο.
στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου