Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΟΥΤΟΝ ΣΠΙΤΙΚΟ


από τον Μίλτο Σουλιώτη

Υλικά
- μπαγιάτικο ψωμί
- λάδι
- αλάτι
-  μυρωδικά της αρεσκείας μας

Εκτέλεση

Τεμαχίζουμε το μπαγιάτικο ψωμί με μικρούς κύβους ...έχουμε παρασκευάσει ένα μείγμα από λάδι αλάτι και μυρωδικά της αρεσκείας μας ...πασπαλίζουμε με το μείγμα τα κυβάκια και τα αποξηραίνουμε στον ήλιο ή στον φούρνο ...
ιδανικά για τις χειμωνιάτικες σούπες αλλά και για σαλάτες
Τα διατηρούμε σε στεγνά γυάλινα βάζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου