Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΔΟΤΥΡΙ

από την Lena Trifilli

Υλικά

- κοτόπουλο σε φιλέτο
- κολοκυθάκια κομμένα σε μακρόστενες φέτες
- κρεμμύδια σε ροδέλλες
- πιπεριές πράσινες και κόκκινες σε ροδέλλες
- σκόρδο σε σκόνη
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- γιδοτύρι
- ζάχαρη 


Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι και ρίχνουμε τα λαχανικά να σωταριστούν.


Όταν σωταριστούν ρίχνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα σωτάρουμε και αυτα μέχρι να ασπρίσουν.
Τότε προσθέτουμε το σκόρδο ελάχιστη ζάχαρη αλάτι πιπέρι και ρίχνουμε λίγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανη φωτιά.
Όταν ψηθεί το φαγητό και έχουν σωθει τα υγρά του προσθέτουμε το γιδοτύρι και αφήνουμε να πάρει μια βραση.
Το σερβίρουμε με ρύζι και χαλούμι ψητό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου