Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- σνίτσελ κομμένα λεπτά και χτυπημένα
- αυγά χτυπημένα
- αλεύρι
- φρυγανιά για το πανάρισμα
- αλάτι
- πιπέρι


Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε το κρέας.
Το κόβουμε λεπτές φέτες και το κτυπάμε.
Το αλατοπιπερώνουμε και το περνάμε πρώτα σε αλεύρι.
Το τινάζουμε να φύγει η περίσσια αλευριού.
Το βουτάμε στο αυγό και αμέσως  στην φρυγανιά.



Σε ταψί στρώνουμε λαδόκολλα.
Απλώνουμε τα σνίτσελ στο ταψί και τ ψήνουμε στους 200 βαθμούς για κανένα μισάωρο.




Παρατηρήσεις.

Το σνίτσελ το ετοιμάζω αρκετές ώρες πριν κι το αφήνω στο ψυγείο για να σφίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου