από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- πατάτες
- ντομάτες,
χοντροκομμένες ή ντοματίνια ολόκληρα
- πιπεριές ροδέλες
- κρεμμύδια φρέσκα
- λάδι
- καρότα
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- δυόσμος
- καυτερές πιπεριές
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και
χοντροκόβουμε τις πατάτες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε
ελαφρά τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.
Αφού μαραθούν προσθέτουμε τις πατάτες.
Σειρά έχουν τα καρότα.
Τα σοτάρουμε για λίγο και αρωματίζουμε με τα φρέσκα μυρωδικά μας.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε αν θέλουμε και 1-2 καυτερές πιπεριές, για την
γεύση.
Συμπληρώνουμε με το
ανάλογο ζεστό νερό και αφήνουμε να βράσει το φαγητό μας.
Καλή μας όρεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου