από Meropi Farmaki
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο
- λάδι μισό φλιτζάνι
- σόγια σώς μισό φλιτζάνι
- ξύδι μπαλσάμικο μισό φλιτζάνι
- σκόρδο πολτοποιημένο 3 σκελίδες
- θυμάρι
- ρίγανη
- πάπρικα
- μέλι 1-2 κουταλιές ανάλογα με τα γούστα μας.
- πιπέρι φρεσκοκομμένο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά μας και τα χτυπάμε να ομογενοποιηθούν.
Βουτάμε τα φιλέτα κοτόπουλου μέσα στην μαρινάδα μας και τα τοποθετούμε σε μπώλ.
Ρίχνουμε την υπόλοιπη μαρινάδα από πάνω και κλείνουμε το μπώλ.
Το αφήνουμε να μείνει έτσι για 4 ώρες τουλάχιστον.
Ακόμα καλύτερα αν έχουμε μαρινάρει το κοτόπουλο από την προηγουμένη.
Το απλώνουμε σε ταψί μαζί με την μαρινάδα και το ψήνουμε στο φούρνο μας στο γκρίλ.
Επίσης μπορούμε να το ψήσουμε σε γκριλλιέρα πάνω στο μάτι της κουζίνας.
Σερβίρουμε με ρύζι η πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου