από την Mary Anastasopoulou
Υλικά
- 300 γρ. αλεύρι φαρίνα
- 350 γρ. μαργαρίνη
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 80 γρ. κορν φλαουερ
- 2 βανίλιες
- μισό κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη μαργαρίνη, αφού
μαλακώσει, με τη ζάχαρη άχνη (με τα χέρια είναι πιο εύκολο νομίζω)
Αναμιγνύουμε
σε ένα μπολ τα υπόλοιπα υλικά.
Ενώνουμε τα δυο μίγματα Βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα, βάζουμε
το μείγμα σε κορνέ ή το πλάθουμε με τα χέρια και τα ψήνουμε στον αέρα για 20 λεπτά.
Μόλις κρυώσουν, τα γεμίζουμε ανά δυο με μαρμελάδα της αρεσκείας
μας, μερέντα ή ότι άλλο σκαρφιστεί ο ευφυής μας εγκέφαλος.
Μπορούμε να λιώσουμε κουβερτούρα, να βουτήξουμε τη μια άκρη και μετά
να πασπαλίσουμε με τρούφα τα πτι-φουρ και το αποτέλεσμα είναι ισάξιο με του καλύτερου
ζαχαροπλαστείου
το έκανα και επαινέθηκα στο έπακρο...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου