Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΥΔΡΑΙΪΚΑ



από τον Ιωαννη Τριφύλλη

Υλικά
- 250 γρ ψίχα αμύγδαλου σε σκόνη στο μπλέντερ.(χρησιμοποίησα την πάστα που έμεινε από την σουμάδα)
- 1/4 κούπα τσαγιού ζάχαρη
- 1/4 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
- 1 κουταλιά μέλι
- σχεδόν 1/4 κούπα τσαγιού ανθόνερο
- λίγο ξύσμα λεμονιού (προσωπικά το απέφυγα για να μείνει έντονη η γεύση του αμύγδαλου)

Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη τοποθετούμε τα υλικά μας και πλάθουμε την ζύμη μας.


Τα κάνουμε μπαλάκια και τα ψήνουμε σε 250 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά. 

Την επομένη που θα έχουν κρυώσει τα ραντίζουμε με ανθόνερο και τα τυλίγουμε σε ζάχαρη άχνη! 


Το αποτέλεσμα φοβερό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου