από τον Ιωαννη Τριφύλλη
Υλικά
- 250 γρ ψίχα αμύγδαλου σε σκόνη στο μπλέντερ.(χρησιμοποίησα την
πάστα που έμεινε από την σουμάδα)
- 1/4 κούπα τσαγιού ζάχαρη
- 1/4 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
- 1 κουταλιά μέλι
- σχεδόν 1/4 κούπα τσαγιού ανθόνερο
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη τοποθετούμε τα υλικά
μας και πλάθουμε την ζύμη μας.
Τα κάνουμε μπαλάκια και τα ψήνουμε σε 250 βαθμούς σε προθερμασμένο
φούρνο για 15-20 λεπτά.
Την επομένη που θα έχουν κρυώσει τα ραντίζουμε με ανθόνερο
και τα τυλίγουμε σε ζάχαρη άχνη!
Το αποτέλεσμα φοβερό!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου