από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
- μπέικον κομμένο σε λωρίδες
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λουρίδες
- πιπέρι
- καπνιστή πάπρικα
- ελάχιστο μοσχοκάρυδο
- φύλλο χωριάτικο
- λάδι
- τυρί που λιώνει(Γκούντα έβαλα)
- 2 αυγά
- 1 κρέμα γάλακτος(την αντικατέστησα με γάλα εβαπορέ)
Εκτέλεση
Σε μεγάλο τηγάνι βάζω το λάδι και σοτάρω
τα μανιτάρια. Βάζω το κρεμμύδι την πιπεριά το μπέικον και ανακατεύω. Προσθέτω
τα μυρωδικά.

Μόλις πιουν τα ζουμιά που έχουν βγάλει αδειάζω το μείγμα σε ένα
μπολ και προσθέτω το γάλα και τα αυγά χτυπημένα.
Το μείγμα ήδη έχει κρυώσει και
τότε προσθέτω το τυρί τριμμένο. Βάζω το φύλλο στο ταψί και αδειάζω το μείγμα
Το σκεπάζω με τα υπόλοιπα φύλλα την χαράσσω και την λαδώνω βάζοντας από πάνω σουσάμι


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου