από την Ioanna Zagkla
Υλικά
- 500 γρμ. αλεύρι
- 1 βιτάμ
- 4 αυγά
- 1 φακελάκι μπαικιν πάουντερ (εκτός αν βάλουμε αλεύρι
που φουσκώνει μόνο του
- 1 βανίλια
- 2 κούπες ζάχαρη
- 1 ¼ κούπες γάλα φρέσκο
Εκτέλεση
Χτυπάμε πρώτα το βιτάμ με τη ζάχαρη και σταδιακά ένα ένα τα
αυγά! Μπεϊκιν, βανίλια και κακάο τα ανακουρκουδεύουμε να γίνουν ένα σώμα...
Αφού αφρατέψει και ασπρίσει προσθέτουμε εναλλάξ το γάλα με το αλεύρι μέχρι να γίνει μια λεία και απαλή ζύμη.
Αλείφουμε με βιτάμ τη λαμαρίνα μας και μετά με αλεύρι και ψήνουμε στο φούρνο στους 1800 για μια ώρα πάνω κάτω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου