Υλικά
- ελιές
- αλάτι χοντρό
- μυρωδικά διάφορά
- λάδι
- λεμόντοζου (κιτρικό οξύ)
Εκτέλεση
Χαράσσουμε με ένα
μαχαιράκι σε 3-4 σημεία τις ελιές και τις βάζουμε σε νερό. Καθημερινά το
αλλάζουμε έως ότου ξεπικρίσουν.
Μετά κάνουμε μια άλμη και τις βάζουμε σε ένα δοχείο. Προσθέτουμε μυρωδικά, λεμόντοζου και λίγο λάδι.
Μετά κάνουμε μια άλμη και τις βάζουμε σε ένα δοχείο. Προσθέτουμε μυρωδικά, λεμόντοζου και λίγο λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου