Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΓΥΡΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- φιλέτο κοτόπουλου
- καρίνο
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- ρίγανη
- σκόρδο σε σκόνη
- λάδι
- καπνιστή πάπρικα (hand made από σγουρή)
ξύδι μπαλσάμικο


Εκτέλεση

Κόβουμε τα φιλέτα σε λεπτά κομμάτακια.
Τα μαρινάρω με όλα τα υλικά και τα αφήνω να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους για καμμιά ώρα.


Τα ψήνω σε τηγάνι αντικολλητικό .
Τα σερβίρω σε πίτες από σουβλάκια με ντομάτα κρεμμύδι και σος ψευτομαγιονέζας αραιωμένη.

Παρατήρηση

Όταν αναφέρομαι σε ψευτομαγιονέζα εννοώ μουστάρδα  γάλα εβαπορέ και λάδι χτυπημένα μαζί...
Γίνεται ακριβώς σαν μαγιονέζα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου