Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά

βρώμη σε νιφάδες 75 γραμμάρια
γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι η μαρμελάδα πορτοκάλι
σοκολάτα κουβερτούρα 150 γραμμάρια


Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το γλυκό πορτοκάλι.
Προσωπικά χρησιμοποίησα μαρμελάδα πορτοκάλι.
Ανακατεύω την μαρμελάδα με το κουάκερ.


Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε με το πορτοκάλι και το κουάκερ.
Απλώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα


Σκεπάζουμε το μείγμα με μια λαδόκολλα ακόμα  και το στρώνουμε με ένα πλάστη ώστε να έχει το ίδιο πάχος.


Βγάζουμε την πάνω κόλλα και όσο το μείγμα μας είναι μαλακό και το κόβουμε σε μπάρες.
Τις αφήνουμε να κρυώσουν και είναι έτοιμες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου