Υλικά
- βρώμη σε νιφάδες 75 γραμμάρια
- γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι η μαρμελάδα πορτοκάλι
- σοκολάτα κουβερτούρα 150 γραμμάρια
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το γλυκό πορτοκάλι.
Προσωπικά χρησιμοποίησα μαρμελάδα πορτοκάλι.
Ανακατεύω την μαρμελάδα με το κουάκερ.
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε με το πορτοκάλι και το κουάκερ.
Απλώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα
Σκεπάζουμε το μείγμα με μια λαδόκολλα ακόμα και το στρώνουμε με ένα πλάστη ώστε να έχει το ίδιο πάχος.
Απλώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα
Σκεπάζουμε το μείγμα με μια λαδόκολλα ακόμα και το στρώνουμε με ένα πλάστη ώστε να έχει το ίδιο πάχος.
Βγάζουμε την πάνω κόλλα και όσο το μείγμα μας είναι μαλακό και το κόβουμε σε μπάρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου