από την Πάτρα Κυτούδη
Υλικά
- 2 γιαούρτια στραγγιστά
- 1 κούπα μεγάλη ζάχαρη άχνη
- 2 πακέτα μπισκότα μπι-μπερ
- 1 κουτί φυτική σαντιγί
των 500 γρ.
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε την
σαντιγί μέχρι να αφρατέψει. Σε ένα μεγαλύτερο μπολ ανακατεύουμε τα γιαούρτια με
την άχνη. Αφού ανακατευτούν καλά προσθέτουμε και την σαντιγί.
Σε ένα ταψάκι μακρόστενο
στρώνουμε τα μισά μπισκότα και από πάνω βάζουμε το μισό μείγμα του γιαουρτιού, με την άχνη και την σαντιγί.
Στρώνουμε και δεύτερη στρώση από τα μπισκότα και καλύπτουμε με το υπόλοιπο
μισό. Από πάνω βάζουμε την μαρμελάδα και το τοποθετούμε στο ψυγείο να σφίξει.
Η εκδοχή της συνταγής χωρίς καθόλου ζάχαρη
Ναι,χτυπάμε την κρέμα και αφού διπλασιαστεί σε όγκο προσθέτουμε το γιαούρτι , συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Του πάνε όλες οι μαρμελάδες.
Όποια κυρία το κάνει για πρώτη φορά σίγουρα θα το ξανακάνει,είναι εύκολο,οικονομικό και ευπαρουσίαστο.
Είναι γλυκό παντός καιρού!!!!!!!
Η εκδοχή της συνταγής χωρίς καθόλου ζάχαρη
Ναι,χτυπάμε την κρέμα και αφού διπλασιαστεί σε όγκο προσθέτουμε το γιαούρτι , συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Του πάνε όλες οι μαρμελάδες.
Όποια κυρία το κάνει για πρώτη φορά σίγουρα θα το ξανακάνει,είναι εύκολο,οικονομικό και ευπαρουσίαστο.
Είναι γλυκό παντός καιρού!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου