Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- σιρόπι από γλυκά κουταλιού που μας έχουν μείνει 350 γραμμάρια
- καρύδα ινδική 120 γραμμάρια
- βρώμη νιφάδες 150 γραμμάρια
- καρύδια περασμένα στο μούλτι
- αμύγδαλα περασμένα στο μούλτι
- σταφίδες
- κανέλα σκόνη μια πρέζα
- βανίλια σκόνη


Εκτέλεση

Σε ένα μπώλ βάζω το σιρόπι και προσθέτω όλα τα υλικά.
Σε ταψί βάζω λαδόκολλα και απλώνω την ζύμη ομοιόμορφα που έφτιαξα.



Το ψήνω στους 180 βαθμούς για κανένα 20λεπτο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου