από την Κυράννα Πέλλα
Υλικά
-2 ποτήρια αλεύρι
καλαμποκιού
-2 ποτήρια
αλεύρι άσπρο μαλακό
-2 ποτήρια τριμμένη κίτρινη κολοκύθα
-2 ποτήρια τριμμένη κίτρινη κολοκύθα
-1 ποτ λάδι
-1 ποτ γάλα
-5 αυγά
-1 μπεκιν
-1 κουτ σόδα φαγητού
-600 γραμμάρια τυρί
-αλάτι 1 κουταλάκι
-ανάλογα με το πόσο αλμυρό είναι το τυρί
Εκτέλεση
Σε λεκανάκι ανακατεύουμε
όλα μαζί.
Τελευταίο προσθέτουμε
το τυρί.
Λαδώνουμε ένα
ταψί και αδειάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε για 25 /30 λεπτά στους 220 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου