Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ


από την Maria Aggelidoy Spiridaki

Υλικά
για τη ζύμη
- 1 ½    ποτήρι νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 ½ ποτήρι νερού αλεύρι σκληρό
-  1 μπεκιν.
- λίγο αλάτι
- λίγη ζάχαρη
- 1 νεροπότηρο νερό χλιαρό
-  ¾  από ένα νεροπότηρο  ελαιόλαδο
για την γεύση
- ελιές
- ζαμπόν
- μπέικον
- καρότο
- μπαχαρικά

Εκτέλεση
Ενώνουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει μια ελαστική ζύμη.την αφήνουμε να ξεκουραστεί λίγο΄


και μετά αυτοσχεδιάζουμε, προσθέτοντας ότι υλικό θέλουμε για την γεύση!!!
Με ηλιόσπορους!






Διάφορα μπαχαρικά!!


 Με σουσάμι!


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους  2000 μέχρι να ροδίσουν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου