Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΤΟΠΙΝΑΜΠΟΥΡ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ


από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- πατάτες τοπιναμπούρ
- μανιτάρια πλευρώτους
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- καπνιστή πάπρικα
- μπαχαρικό ντομάτας
- μουστάρδα
- λεμόνι

Εκτέλεση
Αφού καθαρίσουμε και τεμαχίσουμε τις πατάτες τις βάζουμε στο ταψί.


Τις αλατοπιπερώνουμε, προσθέτοντας την μουστάρδα, και τα μπαχαρικά. Βάζουμε ελάχιστο νερό και τις αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.
Εν τω μεταξύ αλατοπιπερώνουμε και τα μανιτάρια, τα λαδώνουμε ελαφρά και τα περιχύνουμε με λίγο λάδι και τον χυμό των λεμονιών. 


Τα βάζουμε πάνω απ τις πατάτες και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Απ ότι βλέπετε, αυτό έμεινε απ το ταψί!!!!!

2 σχόλια:

  1. Ποσότητες υλικών, χρόνος ψησίματος; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην μαγειρικη προσωπικα ποτε δεν μετρησα υλικα...Το κανω στα γλυκα.Παντα εξαρταται για ποσα ατομα μαγειρευουμε StrangeEmily.

      Διαγραφή