από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- πατάτες τοπιναμπούρ
- μανιτάρια πλευρώτους
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- καπνιστή πάπρικα
- μπαχαρικό ντομάτας
- μουστάρδα
- λεμόνι
- πατάτες τοπιναμπούρ
- μανιτάρια πλευρώτους
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- καπνιστή πάπρικα
- μπαχαρικό ντομάτας
- μουστάρδα
- λεμόνι
Εκτέλεση
Αφού καθαρίσουμε και τεμαχίσουμε τις πατάτες τις βάζουμε στο ταψί.
Τις αλατοπιπερώνουμε, προσθέτοντας την μουστάρδα, και τα μπαχαρικά. Βάζουμε ελάχιστο νερό και τις αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.
Εν τω μεταξύ αλατοπιπερώνουμε και τα μανιτάρια, τα λαδώνουμε ελαφρά και τα περιχύνουμε με λίγο λάδι και τον χυμό των λεμονιών.
Εν τω μεταξύ αλατοπιπερώνουμε και τα μανιτάρια, τα λαδώνουμε ελαφρά και τα περιχύνουμε με λίγο λάδι και τον χυμό των λεμονιών.
Τα βάζουμε πάνω απ τις πατάτες και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Απ ότι βλέπετε, αυτό έμεινε απ το ταψί!!!!!
Απ ότι βλέπετε, αυτό έμεινε απ το ταψί!!!!!
Ποσότητες υλικών, χρόνος ψησίματος; Ευχαριστώ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτην μαγειρικη προσωπικα ποτε δεν μετρησα υλικα...Το κανω στα γλυκα.Παντα εξαρταται για ποσα ατομα μαγειρευουμε StrangeEmily.
Διαγραφή