Υλικά
- 1 μεγάλο μπρόκολο που έχουμε βράσει για 10 λεπτά σε ελαφρά αλατισμένο
νεράκι και έχουμε κόψει μικρά τα λουλουδάκια του.
- 1/2 κιλό τυρί φέτα τριμμένη με τα χέρια
- 1 λίτρο γάλα
- 5 αυγά
- 1 φάκελος έτοιμη μπεσαμελ
- 1 κουταλιά μαργαρίνη
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σε πυρέξ
βάζουμε τα μπροκολάκια μας .
Φτιάχνουμε αραιή την μπεσαμελ,
ρίχνουμε μέσα τα αυγά
ένα ένα
και το τυρί
και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά. (προσοχή όχι πολύ η φέτα είναι
αλμυρή).
Περιχύνουμε τα μπροκολάκια και βάζουμε μαργαρίνη εδώ κι εκεί...
Ψήνουμε σε 180 βαθμούς (προθερμασμένος
φούρνος) μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου