Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΦΟΥΡΝΟΥ


από την  Γιάννα Παρασχοπούλου
  
Υλικά
-κουνουπίδι
-3 αυγά
-γάλα
-τυρί
-αλάτι
-πιπέρι
-λάδι



Εκτέλεση
Βράζουμε για 3-4 λεπτά το κουνουπίδι και το αραδιάζουμε στο ταψί μπουκετάκια μπουκετάκια. Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά, μαζί με το λάδι, το τυρί, αλάτι και πιπέρι. 
Περιχύνουμε το φαγητό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς!!!
Αν θέλουμε κάνουμε κανονική μπεσαμελ, απλά έτσι γίνεται πιο ελαφρύ το φαγητό!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου