από την Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- 1 ποτήρι λάδι
- 2 ποτήρια σιμιγδάλι
- 3 ποτήρια ζάχαρη
- 6 ποτήρια νερό
- ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Καβουρδίζουμε το σιμιγδάλι σε κατσαρόλα. Μόλις πάρει το χρώμα
που θέλουμε ρίχνουμε την ζάχαρη μέσα.
Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.
Έχουμε βρασμένο το νερό με λίγο ξύσμα πορτοκαλιού η λεμονιού(
ότι έχουμε), και το βάζουμε σιγά σιγά μέσα
στο σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
Ανεβάζουμε στην φωτιά και όταν πήξει τον κατεβάζουμε
και τον βάζουμε όπου θέλουμε σε φόρμα η σε ταψί.
Περιμένουμε να κρυώσει και τον κόβουμε
Καλή μας όρεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου