Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ

από την Κυράννα Πέλλα

Υλικά
-5 ποτήρια νερό
-2 ποτήρια στέβια
-λίγη κανέλα
-1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη
- 2 ποτήρια σιμιγδάλι
Εκτέλεση

Αφού τα βάλουμε να βράσουν καβουρντίζω το σιμιγδάλι . όταν είναι έτοιμο το ρίχνω στην κατσαρόλα και ανακατεύω συνέχεια. 
Προσθέτουμε και λίγες σταγόνες λεμονιού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου