από την Κυράννα Πέλλα
Υλικά
-5 ποτήρια νερό
-2 ποτήρια στέβια
-λίγη κανέλα
-1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη
- 2 ποτήρια σιμιγδάλι
Εκτέλεση-5 ποτήρια νερό
-2 ποτήρια στέβια
-λίγη κανέλα
-1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη
- 2 ποτήρια σιμιγδάλι
Αφού τα βάλουμε να βράσουν καβουρντίζω
το σιμιγδάλι . όταν είναι έτοιμο το ρίχνω στην κατσαρόλα και ανακατεύω συνέχεια.
Προσθέτουμε και λίγες σταγόνες λεμονιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου