από την Katerina Triffili
Υλικά
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού
βούτυρο
- 1 βανίλια
- 4 φλιτζάνια νερό
- 2 φλιτζάνια νισεστέ
- 1 κιλό ζάχαρη
- ασπρισμένα αμύγδαλα
Εκτέλεση
Τα ανακατεύω μέχρι να διαλυθούν
Ρίχνω όλα τα υλικά από
το μπολ στην κατσαρόλα με την καραμελώμενη ζάχαρη μέχρι να πήξει.
Προσθέτω τα αμύγδαλα και
ρίχνω τον χαλβά σε ένα ταψί και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά!!
Ο χαλβάς έτοιμος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου