Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΠΙΤΟΥΡΑ (ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ)



από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Ελευθεραί "Καλλιγεύσις"

Υλικά
- 1 ποτήρι λάδι
- 2 ποτήρια πίτουρα σπασμένα σε κομματάκια (χυλοπίτες)!!!
- 3 ποτήρια ζάχαρη
- 4 ποτήρια νερό


Εκτέλεση
Βράσουμε τη ζάχαρη με το νερό να γίνουν σιρόπι, όχι πολύ πηκτό. Τσιγαρίζουμε τα πίτουρα με το λάδι
Προσθέτουμε το σιρόπι ανακατεύοντας γρήγορα. Βράζουμε τον χαλβά μέχρι να αρχίσει να δένει ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μια πετσέτα για να τραβήξει την υγρασία και μετά σερβίρουμε με κανέλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου