από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Yλικά
- μανιτάρια κομμένα σε φετούλες λεπτές
- πράσο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- προαιρετικά ψιλοκομμένη πιπεριά
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- κρεμά γάλακτος light
- ψιλοκομμένος μαϊντανός
Εκτέλεση
Με λίγο
νερό αραιώνουμε το πράσο και τα μανιτάρια.
Όταν πιουν όλα τα υγρά τους προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος,
αλάτι, πιπέρι, και χαμηλώνουμε την φωτιά.
Αφήνουμε να πήξει η σάλτσα και ρίχνουμε από πάνω τον ψιλοκομμένο
μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου