από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια πλευρώτους
Για την σάλτσα
- αμύγδαλα
- 3 σκελίδες σκόρδο
- μια κουταλιά μέλι
- μουστάρδα
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- σουσάμι
Εκτέλεση
Πλένουμε
τα μανιτάρια τα αλατίζουμε και τα βάζουμε σε ταψάκι που έχουμε βάλει λαδόκολλα
να ψηθούν στους 200 βαθμούς για κανένα μισάωρο.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα χτυπώντας στο μίξερ τα αμύγδαλα το σκόρδο
, μουστάρδα μέλι λάδι και μπαλσάμικο.
Γίνεται μια σος σχετικά πηχτή..αν θέλουμε την αραιώνουμε.
Γίνεται μια σος σχετικά πηχτή..αν θέλουμε την αραιώνουμε.
Έχουμε καβουρδίσει στο φούρνο το σουσάμι και αφού ρίξουμε την σος
πάνω από τα μανιτάρια τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Εγώ πρόσθεσα και μαϊντανό ωμό ψιλοκομμένο.
Η γεύση άπαικτη!!!
Εγώ πρόσθεσα και μαϊντανό ωμό ψιλοκομμένο.
Η γεύση άπαικτη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου