Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ


από τη Γιάννα Παρασχοπούλου
  
Yλικά
- μανιτάρια λευκά
- λάδι
- ντομάτες τριμμένες
- μαϊντανός
- καυτερές πιπεριές
- αλάτι
- πιπέρι
- τυρί φέτα
- σκόρδο
- λιαστές ντομάτες

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και βγάζουμε τα κοτσάνια τους, έτσι που να μείνουν σαν κούπες. 


Στο μούλτι αλέθουμε όλα τα υλικά, μαζί με τα κοτσάνια, και αφήνουμε το τυρί. Δοκιμάζουμε την γέμιση, διορθώνουμε την γεύση και γεμίζουμε τα μανιτάρια.
Από πάνω βάζουμε λίγο τυρί τριμμένο και στάζουμε επί πλέον λίγο ακόμα ελαιόλαδο. 
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς. 

Αν μας περισσέψει γέμιση την κρατάμε για μακαρονάδες, είναι καταπληκτική σάλτσα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου