από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φρέσκα μανιτάρια
- φρέσκο κρεμμυδάκι
- αλάτι
- πιπέρι
- θυμάρι
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- λίγο βούτυρο
- φρέσκα μανιτάρια
- φρέσκο κρεμμυδάκι
- αλάτι
- πιπέρι
- θυμάρι
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- λίγο βούτυρο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβω τα μανιτάρια
και τα κρεμμυδάκια και τα βάζω με ελάχιστο νερό να σιγοβράσουν.
Προσθέτω τα καρυκεύματα και όταν πιουν τελείως τα υγρά τους προσθέτω
το βούτυρο και τα σοτάρω.
Σερβίρονται με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου