από την Maria Kaparaki
Υλικά
- 1/2 ποτήρι ηλιέλαιο
- 1/2 ποτήρι ζάχαρη
- 1/2 ποτήρι φρεσκοστυμένο χυμό πορτοκάλι
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι & 1 λεμόνι
- 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κουταλιά σούπας σόδα
- 1 κουταλιά σούπας κανέλλα, γαρύφαλλο τριμμένο & μοσχοκάρυδο
- 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε ελαιόλαδο & ζάχαρη,
προσθέτουμε το χυμό μέσα στον οποίο έχουμε διαλύσει τη σόδα, τα μυρωδικά, το
ξύσμα και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και ψήνουμε στους 160 - 170
βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου