Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


από τον Ιωάννη Τριφύλλη
 
Yλικά
- παστουρμάς
- λάδι
- ξύδι


Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τον παστουρμά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε νεράκι και λαδάκι να βράσουν. Ρίχνουμε τον παστουρμά και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει το ζουμάκι του και να μείνει παχύρρευστη σάλτσα. 
Σβήνουμε το σαγανάκι μας με ξύδι και σερβίρουμε!! 
Η γεύση του είναι πολύ εξαιρετική!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου